Hvordan avsløre en morder?

Fabel er lydbok-strømmetjenesten med de beste lydbøkene!


Prøv 14 dager gratis, helt uforpliktende. Fortsetter du etter prøveperioden koster det 169 kr/mnd. For å lytte til lydbøker trenger du Fabel-appen, som du finner ved å søke etter Fabel i App Store eller Play-butikken. Noe for deg? Registrer deg her!

William Wisting

Kriminalitetsutviklingen skremmer William Wisting. Den erfarne etterforskeren mener forbrytelsene blir mer alvorlige, og volden mer brutal. Men hva sjokkerer en politimann som har sett alt?

Varg Veum

Han er kanskje Norges mest kjente privatdetektiv, og møter daglig mennesker på livets skyggeside. Likevel er Varg Veum optimistisk. Han sier at de fleste som dreper er ofre, og at onde handlinger blir utført av mennesker som selv er skadet. Hvilke triks har han for å gjennomskue hemmelighetene en morder bærer på?

Marian Dahle

 

– Jeg startet i politiet uten å være redd, men med årene har jeg lært meg at redsel er en god egenskap, sier Marian Dahle. Hun har stått midt i en lang rekke kritiske situasjoner, og noen av dem har vært rettet mot henne personlig. Hva gjør det med psyken til en politikvinne?

Bjørn Beltø  

Mord og mysterier er ikke det første de fleste av oss assosierer med ordet “arkeolog”. Men arkeologen Bjørn Beltø er beviset på det motsatte. Gjennom sin forskning på eldgamle dokumenter har han flere ganger blitt koblet sammen med kriminelle som ikke vil at forskningen skal komme ut. Men hva skremmer den dyptgravende arkeologen mest?