Under en ny måne

Forfatter: Stephenie Meyer
Innleser: Ine Finholt Jansen
Oversetter: Vibeke Saugestad
Alder: Fra ca 14 år
Varighet: 16:34:18
Utgitt: 2009-04-03
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242140197

Beskrivelse

Andre bok i Twilight-sagaen, en av tidenes største ungdomsboksuksesser

For Bella Swan er det én ting som er viktigere enn livet selv: Edward Cullen. Men å være forelsket i en vampyr, er langt fra ufarlig. Edward har allerede reddet Bella ut av klørne til én ond vampyr, men nå, når det skjebnesvangre forholdet deres truer alt og alle rundt dem, skjønner de at problemene bare så vidt har begynt …

Horder av lesere lot seg forhekse av «Evighetens kyss» og har ventet i spenning på fortsettelsen. «Under en ny måne» er en skikkelig pageturner av en grøsser, men mest av alt en eksepsjonell kjærlighetshistorie, med innslag av det overnaturlige. Den erotiske spenningen mellom de to som ikke kan leve ut forelskelsen som andre kan, er en intens leseropplevelse.

Stephenie Meyer er et fenomen verden over. Hennes fire ungdomsbøker «Evighetens kyss», «Under en ny måne», «Formørkelsen» og «Ved daggry» har alle ligget kontinuerlig på bestselgerlistene i USA siden de utkom. Bøkene i Twilight-sagaen er solgt i nærmere 85 millioner eksemplarer verden over, og oversatt til 47 språk. Twilight-sagaen er allerede i ferd med å oppnå litterær udødelighet.

Hør alle Stephenie Meyers bøker på lydbok:

  • Evighetens kyss
  • Under en ny måne
  • Formørkelsen
  • Ved daggry
  • Bree Tanners korte nye liv