To sekunder før miraklet

Forfatter: Agnès Ledig
Innleser: Runa Eilertsen
Oversetter: Ellen Huse Foucher
Varighet: 07:59:56
Utgitt: 2015-01-30
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242162113

Beskrivelse

Råsterk og følelsesladet roman om håp og vennskap – for lesere av Anna Gavalda og Jojo Moyes.

Det er lenge siden Julie sluttet å tro på eventyr. Som kassadame og alenemor for treåringen Ludovic – hennes eneste solstråle – har hun et utfordrende liv. Men så tar skjebnen henne i hånden. Den godt voksne, generøse Paul blir så beveget av Julies vanskelige situasjon at han inviterer henne på sommerferie ved sjøen i Bretagne. Sammen med Pauls sønn Jérôme, som prøver å komme til hektene igjen etter en personlig tragedie, forsøker de å finne en vei videre i livet.

Da lykken endelig ser ut til å snu for Julie, rammes Ludovic av en forferdelig ulykke …

«To sekunder før miraklet» er en roman om å reise seg etter en krise, å åpne seg for andre mennesker, å la seg beruse av de små øyeblikkene – om de gangene man kjenner hjerteslagene helt ut i fingertuppene.

Agnès Ledig, som fikk den franske bokhandlerprisen for denne boken, har en unik evne til å forene alvorlige og dramatiske episoder med optimisme, humor og ømhet. Agnès Ledig er jordmor i Alsace, og begynte å skrive da hennes sønn Nathanaël fikk leukemi.

«Finn fram lommetørkleet og gjør deg klar for en vakkert fortalt historie om å reise seg etter en tragedie, lære seg å sanse de gode øyeblikkene og leve for håpet.»
Elsebeth Danielsen, Kamille

«[Ledig] har en formidabel karakteroppbygging, og gjør seg flotte betraktninger rundt store og små spørsmål. Handlingen fyker fremover, og jeg satt klistret i de timene det tok meg å lese boken…Kos deg med boken, vi trenger sånt i vintermørket!»
Tine sin blogg

«En veldig rørende og sterk historie om vennskap og håp. Dette er den beste romanen jeg har hørt i år.»
Linn Helland Steier, Norli Hvaltorget i Sandefjord

«… en hyllest til håpet.»
Marie Claire

Flere Agnès Ledig lydbøker