Senskade

Forfatter: Knut Faldbakken
Innleser: Helge Winther-Larsen
Varighet: 11:47:15
Utgitt: 2008-10-30
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242139061

Beskrivelse

«Senskade» er et intenst sjalusidrama der verken personer eller hendelser er hva det synes som ved første blikk. En uhyggelig psykologisk thriller av ypperste klasse.

Et blomsterbud som skal levere en flott bukett til Karin Riis, finner henne død og fryktelig mishandlet på gulvet i entreen. To menn kommer straks i politiets søkelys: eksmannen og hennes nye elsker. Begge har tvilsom bakgrunn, begge har motiv. Problemet er at begge også tilsynelatende har alibi. Overbetjent Jonfinn Valmann står overfor noe som ved første blikk ser ut som et klassisk sjalusidrap. Men kabalen går ikke opp. Jo flere detaljer som avdekkes, desto mer selvmotsigende virker sakens fakta. Og når enda en ung kvinne blir funnet død, og de to hovedmistenkte også føler seg forfulgt og truet, blir forvirringen fullstendig.

«Faldbakken er en infamt utspekulert krimforfatter i «Senskade»»
Kurt Hansen, Dagbladet

«»Senskade» er en tett og stram krimroman med en høyst alvorlig tematikk, der dynamikken oppstår gjennom den gradvise avdekkingen av de psykologiske relasjonene mellom hovedpersonene. Og Jonfinn Valmann befester sin posisjon som en gjennomgangsfigur det blir stadig mer interessant å følge.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

«Med «Senskade» viser Knut Faldbakken at han hører til i fremste rekke blant våre krimforfattere.»
Hans H Skei, Aftenposten

Hør alle Knut Faldbakkens lydbøker om Jonfinn Valmann:
Turneren
Nattefrost
Tyvene
Senskade
Natthagen
Turisten
Gjensynet