Pym Pettersons mislykka skoleball

Forfatter: Heidi Linde
Innleser: Hedda Sandvig
Alder: Fra ca 8 år
Varighet: 05:47:50
Utgitt: 2015-01-26
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242162007

Beskrivelse


Pym er tilbake! «Pym Pettersons mislykka skoleball» er fjerde bok i den morsomme serien om Pym Petterson og hennes mislykka liv.


Nominert til ARKs barnebokpris 2015!


Pym er snart ferdig med 7. klasse, og hun innser at hun hater forandring. Men det er forandring overalt i livet hennes: Verdensrommet utvider seg (til stadighet), foreldrene vil pusse opp stua (og ha demokratisk avstemning på farge), og til høsten venter den skumle ungdomsskolen! Ikke minst er de andre i klassen plutselig blitt opptatt av kjæresterier. Og så er det selvfølgelig skoleballet, avslutningen på 7. klasse. Alle er gira på skoleball, bortsett fra Pym. Og midt oppi alt dette får Pym mensen ?


Hun har det slett ikke lett. Og hun blir superforvirra når hun merker at hun begynner å få rare følelser for Omar i klassen, han som bestandig har vært der, men som hun plutselig ser med helt nye øyne.


Gled deg til fjerdeboka i den kjempepopulære serien om den ( i egne øyne) mislykka Pym Petterson. Har du store forventninger? Du blir garantert ikke skuffet!


Lydbøkene om Pym Petterson passer for barn rundt 8 år.


«Lydbøkene om Pym er morsomme, underholdene og full av hendelser. Den fjerde historien om Pym skuffer ikke og møter alle mine høye forventninger. Hedda Sandvig er en perfekt innleser for disse lydbøkene.»
Linn Helland Steier, Norli Hvaltorget i Sandefjord  


Hør alle lydbøkene om Pym:
Pym Pettersons mislykka familie
Pym Pettersons mislykka skoletur
Pym Pettersons mislykka brevvenn
Pym Pettersons mislykka skoleball
Pyms mislykka sommerferie