Predikanten

Forfatter: Camilla Läckberg
Innleser: Trini Lund
Oversetter: Kari Bolstad
Varighet: 13:07:22
Utgitt: 2009-03-23
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242139979

Beskrivelse

«Predikanten» er Camilla Läckbergs andre krim fra småbyen Fjällbacka. Boken ble ble nominert til «Årets bästa svenska deckare 2004».

En liten gutt sniker seg en sommermorgen ut for å leke ridder i en kløft i Fjällbacka. Leken tar brått slutt da han får øye på en død kvinne. Begravet på stedet der kvinnen blir funnet, oppdager politiet skjelettene av ytterligere to kvinner. De to forsvant sporløst i 1979. For Patrick Hedström og hans kolleger i Tanumshede politidistrikt er det en vanskelig sak. Johannes Hult, sønn av en kjent frikirkepastor kalt Predikanten, ble mistenkt for de gamle drapene, men døde uten å tilstå. Står politiet overfor en ukjent drapsmann som dreper igjen etter et opphold på mer enn tjue år? Eller dreier det seg om en sinnssyk morder som søker inspirasjon i de gamle drapene? Var Johannes Hult så uskyldig som han hevdet?

Camilla Läckberg debuterte som kriminalforfatter i 2003 med politiromanen «Isprinsessen» og har siden skrevet en rekke bøker fra idylliske Fjällbacka på den svenske vestkysten. «Predikanten» er den andre boka i serien.

«Som krimgåte er den noe av det mest utspekulerte undertegnede har lest på lenge.»
Terje Stemland, Aftenposten

Hør alle lydbøkene i Camilla Läckbergs krim-serie fra Fjällbacka:
– Isprinsessen
– Predikanten
– Steinhuggeren
– Ulykkesfuglen
– Tyskerungen
– Havfruen
– Fyrvokteren
– Englemakersken
– Løvetemmeren
– Heksen