Pitbull-Terje på sporet av den tapte far

Forfatter: Endre Lund Eriksen
Innleser: Endre Lund Eriksen
Alder: Fra ca 10 år
Varighet: 05:31:43
Utgitt: 2010-10-20
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242142023

Beskrivelse


Fjerde bok i den bestselgende og kritikerroste serien om Pitbull-Terje.


Jim har i alle år besøkt kirkegården der mamma har sagt at faren hans ligger begravet. Men en dag treffer han en annen familie ved graven! Har pappa vært utro? Er den sære gutten i den andre familien halvbroren hans? Eller er dette egentlig en helt annen historie, som mamma ikke har fortalt? Noe er galt.

Endre Lund Eriksen har hatt stor suksess med bøkene om Pitbull-Terje og kameraten Jim. Bøkene er premierte, filmatiserte og oversatt til flere språk. Alle bøkene om Pitbull-Terje og Jim finnes selvsagt på lydbok, sammen med flere andre av Endre Lund Eriksens bøker. Lydboka  passer godt til barn rundt ti år.


«Barnevern, far som drikker, forsvunnet mor, ukjent far, depressiv mor. Det skal godt gjøres å lage underholdende, spennende og humoristiske barnebøker av så sosialproblematiserende temaer. Med fjerde bok i Pitbull-Terje serien har Endre Lund Eriksen klart det igjen.»
Cathrine Krøger, Dagbladet


«Lettheten i Lund Eriksens alvor er forfatteskap på høyt nivå. (…) en bok jeg virkelig er glad for finnes i årets bokhøst.»
Mette Hofsødegård, Aftenposten


Hør alle lydbøkene om Pitbull-Terje:
Pitbull-Terje går amok
Pitbull-Terje og kampen mot barnevernet
Pitbull-Terje blir ond
Pitbull-Terje på sporet av den tapte far