Nådens omkrets

Forfatter: Jørgen Brekke
Innleser: Finn Schau
Varighet: 10:40:32
Utgitt: 2011-01-25
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242142702

Beskrivelse

Debutromanen fra krimforfatter Jørgen Brekke, en nervepirrende opplevelse!

I 1528 gjør en ung, omreisende fransiskanermunk et stopp i Bergen. Med seg fra byen tar han et stort utvalg kniver og et ubehandlet skinn. Nesten fem hundre år senere dukker det opp et flådd lik på et museum i Richmond, Virginia, og ett til i et bokhvelv i Trondheim. Begge sakene ser ut til å ha tilknytning til Johannesboken, en gammel, forunderlig tekst skrevet på pergament.

«Nådens omkrets» er den første romanen i en serie om den amerikanske drapsetterforskeren Felicia Stone og den kreftopererte, norske politimannen Odd Singsaker. Det er en fortelling om disseksjon, gamle bøker, blodige drap og sår som trenger tid for å gro. For «Nådens omkrets» vant Jørgen Brekke Norlis debutantpris 2011.

«En stor lesefest …. Jørgen Brekke etablerer seg umiddelbart med sin egen stil og fortellerstemme, og han kommer til å få et stort publikum.»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Hvis du liker krimbøker med handlingslinjer som løper i flere lag, og som har spennende historiske miljøer å utfolde seg i, vil du tygge deg gjennom Nådens omkrets med stor tilfredshet. …Rutinerte Finn Schau har den fyldige klangen i stemmen og den selvsikre lesemåten som kler dette grandiose opplegget.»
Mette Hofsødegård, Aftenposten

Hør alle Jørgen Brekkes lydbøker om Odd Singsaker:
– Nådens omkrets
– Drømmeløs
– Menneskets natur