Monstrene i Dunderly

Forfatter: Endre Skandfer
Innleser: Haakon Strøm
Sjanger: Barn Fantasy
Alder: Fra ca 4 år
Varighet: 03:57:18
Utgitt: 2011-09-13
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242143280

Beskrivelse

«Monstrene i Dunderly» – Dunderly er et hemmelig sted der det bor snille, rare og lekne monstre. Langt fra folk og høyt til fjells!

I Dunderly bor Modika, Buster, Moi og mange andre monstre. En dag kommer en pakke til Dunderly med et nytt monster – Bulder. Han slenger seg i lysekrona og klatrer i bokhylla. Men i stedet for kjeft og husarrest, får han jubel og monstermos. Bulder og Modika blir bestevenner fra første stund. Men så kommer enda et nytt monster, som oppfører seg veldig mistenkelig. Og snart blir det skummelt på en måte Bulder ikke liker …

Det er den erfarne barnebokforfatteren Endre Lund Eriksen som har skapt Dunderly-universet. Du kan se en film om Dunderly og lese mer på Dunderly sin egen nettside!

Terningkast 5: «Endre Lund Eriksen har skapt en ellevill spenningsroman for de aller minste med monstre i hovedrollene – akkurat passe skummel til at barna kommer til å bønnfalle foreldrene om mer når kapitlene er ferdiglest, og akkurat passe morsomt til at de likevel kommer til å legge seg med et smil om munnen.»
Stein Østbø, VG

Flere Endre Skandfer lydbøker