Marco-effekten

Forfatter: Jussi Adler-Olsen
Innleser: Helge Winther-Larsen
Oversetter: Elisabeth Bjørnson, Øyvind Reisegg
Varighet: 17:41:18
Utgitt: 2013-03-04
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242144836

Beskrivelse

Dette er den femte boka om Avdeling Q. Nå virvles Carl, Assad og Rose inn i en sak som innebærer korrupsjon og forbrytelser helt opp på ministernivå – og langt inn i den afrikanske jungelen. Er oppgaven denne gang større enn Avdeling Q kan klare?

Unge Marco er tidlig blitt tvunget inn på en kriminell løpebane av sin onkel Zola. Marco er dyktig, men avskyr alt Zola står for. Og når han oppdager at familien vil gjøre ham til krøpling, ser han ingen annen utvei enn å komme seg vekk så fort som mulig.
De grusomme realitetene innhenter ham imidlertid da han noen måneder senere konfronteres med en plakat av en savnet mann. Etter dette kjemper Marco ikke bare for sin egen tilværelse, men også for sitt liv. Zola er på sporet av ham.

Terningkast 5: «Marco-effekten har alt, spenning, overraskelser, troverdighet, levende språk og karakterer og et uortodokst, godt velkomponert polititeam.»
Berit Kobro, VG

Terningkast 5: «Adler-Olsen dissekerer både organisert kriminalitet så vel som korrupsjon i det offentlige med underholdende presisjon og et tempo som er imponerende.»
Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende

«Danskenes krimmester skuffer ikke leserne.»
Kine Hult, Stavanger Aftenblad

Hør alle de spennende lydbøkene om Avdeling Q:
– Kvinnen i buret
– Fasandreperne
– Flaskepost fra P
– Journal 64
– Marco-effekten
– Den grenseløse