Maneten Medusa

Innleser: Ine Finholt Jansen
Alder: Fra ca 6 år
Varighet: 03:29:15
Utgitt: 2010-05-31
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242141538

Beskrivelse


Maneten Medusa er et spennende eventyr om det fascinerende livet i fjæra. Lydboka inneholder også syv fengende Medusa-sanger komponert og arrangert av Åshild Watne.


Medusa og prins Gelonius håper å treffe hverandre på det store manetballet. Men Medusa sitter fanget i fjæra og kommer ikke løs. Tidevannet renner ut og snart er fjæra tørrlagt. Medusa blir kjent med en krabbe, en akkar, en laks, anemoner, sjøstjerner, måker og glassmaneter. Noen er hjelpsomme, andre er farlige. Kan noen hjelpe henne løs? Og kan hun hjelpe seg selv? Rekker ikke Medusa fram til manetballet i tide, er det fare for at den slemme Cyannéa kaprer prinsen og blir dronning over Manethavet!


«Et gjennomarbeidet prosjekt og perfekt å lese både før, under og etter ferien. (…) Ved siden av lærdommen om livet under vann, er humor bokens sterkeste side.»
Heidi Sævareid, Vårt Land

«En brennmanet å bli glad i (…) Forfatteren er flink til å flette inn faktastoff på en pedagogisk måte.»
Mette Hofsødegård, Aftenposten

«Her er nyttig informasjon pakket inn i en humoristisk og spennende historie om livet fra en brannmanets perspektiv. Geelmuydens karakterer er fantastiske … Alt i alt er dette et særdeles fargerikt og fascinerende eventyr som underholder på flere nivåer.»
Julie Didriksen, Litteratur i Vestfold

Flere Margrethe Geelmuyden lydbøker