Kampen mot superbitchene

Forfatter: Audhild Solberg
Innleser: Hedda Sandvig
Alder: Fra ca 10 år
Varighet: 04:43:00
Utgitt: 2014-09-01
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242161659

Beskrivelse

«Kampen mot superbitchene» er en fantastisk morsom lydbok om Anne Bea som tar hevn over bitchene i klassen. Vinner av ARKs barnebokpris 2014!

Møt Anne Bea, tolv og et halvt, en racer i matte og humor, og den nestnest nederst i bånnligaen i sjuende klasse. Uten bestevennen Nils hadde livet vært totalt krise. For ikke bare tryner Anne Bea inn i pulter og får stygge blikk i gangene og er lysår unna sjans på Magnus – to uker før høstens store happening havner hun midt i skuddlinja til klassens superbitcher!

«Kampen mot superbitchene» er en spennende og hylende morsom bok om bertejenter, toppligagutter, bollesveisnørder, pingler, losere og freaker. Å være annerledes er ingen spøk. Men har man en bestevenn, en kul tante og et skjult talent, kan man klare seg rimelig bra likevel.

«Audhild Solberg tar det sosiale spillet i klasserommet på kornet. Men det er håndverket som får boka til å skille seg ut i bunken. Den er så godt komponert, så perfekt timet. Solberg vet akkurat når hun kan utbrodere, og når hun må sette opp tempoet. Hun skriver ustyrtelig morsomt, og porsjonerer ut handlingen så effektivt at boka blir umulig å legge fra seg. Du bare må vite hvordan det går.»
Cathrine Krøger, Dagbladet

«Debutant Anne Audhild Solberg skriver svært vellykket om den klassiske kampen mot de vellykkede. (…) Forfatteren har i det hele tatt en svært god evne til å gi karakterene liv og særpreg. (…) Solberg er i det hele tatt en svært god forteller, hun behersker spenningshistoriens dramaturgi.»
Liv Mossige, Dagsavisen