Jeg er genial!

Forfatter: Bjørn Ingvaldsen
Innleser: Ola G. Furuseth
Alder: Fra ca 10 år
Varighet: 02:14:42
Utgitt: 2006-08-10
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242133731

Beskrivelse


Den tredje boka i serien om den vandrende katastrofen Espen Herbert. Knallunderholding for barn rundt ti år.


”Da kom det et brak. I radioen. Et veldig høyt brak, omtrent som om det var torden og dynamitt på en gang. Pluss fyrverkeri. Plutselig kunne jeg høre min egen stemme. Veldig høyt. Og da mener jeg virkelig veldig høyt, minst ti ganger høyere enn den andre sendingen hadde vært. Jeg rev ut ørepluggen, det sved i øret.”


Radio Hørbert er bare et av Espen Herberts katastrofale påfunn. Han har funnet ut at han skal bli en stor oppfinner og forsker. Nå er han klar til å delta i en forskerkonkurranse på skolen. Premien er en splitter ny PC, og den vil Espen Herbert ha.


Espen Herbert Knudsen er en handlingens mann. Han vet svaret på det meste. Og vet han det ikke, så finner han ut av det. Espen Herbert liker rett og slett å finne ut av ting. Alle slags ting. Ordentlig. Dessverre går det meste galt underveis. Han er ganske enkelt en vandrende katastrofe.


Bjørn Ingvaldsen er en av våre kjæreste barne- og ungdomsforfattere med et forfatterskap med stort spenn. Bøkene om den vandrende katastrofen Espen Herbert har fått veldig god mottakelse fra leserne.


Hør alle Bjørn Ingvaldsens lydbøker i serien om Espen Herberts opptegnelser:
I: Jeg er berømt!
II: Jeg er in love!
III: Jeg er genial!
IV: Jeg er stjerne!
V: Jeg er super!