Imot naturen

Forfatter: Tomas Espedal
Innleser: Trond Brænne
Varighet: 04:09:00
Utgitt: 2011-10-04
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242143198

Beskrivelse

«Imot naturen» var vinner av Brageprisen 2011!

Boken dreier seg om den store, umulige kjærligheten. Kjærlighetsforholdet mellom den godt voksne mannen og den pur unge kvinnen. Mellom Abelard og Héloise. Mellom den kinesiske elskeren og Marguerite Duras. Og mellom Tomas og Janne. Det er den store kjærligheten som er imot naturen, den kjærligheten som gir den høyeste lykke og den svarteste sorg.

Med «Imot naturen» har prisbelønte Tomas Espedal skrevet nok en sterkt selvbiografisk, realistisk bok. Tomas Espedal ble nominert til Nordisk Råds litteraturpris, og fikk Kritikerprisen og Gyldendalprisen for sin forrige roman – «Imot kunsten».

«Tomas Espedal er hovedpulsåren i norsk samtids-litteratur.»
Bjørn O. Mørch Larsen, Bergensavisen

Terningkast 6: «Forfatteren viser oss virkeligheten uten å trekke noe fra eller legge noe til. Det kan høres traurig sosialrealistisk ut, men er i virkeligheten både fabulerende, engasjerende og inspirerende.«Imot naturen» er en av årets sterkeste og mest originale utgivelser.»
Sindre Hovdenakk, VG

«At en så liten flis av ei bok kan romme så mye vakkert, tenkte jeg da jeg leste «Imot kunsten». Det samme tenker jeg nå. Espedal har vært nominert til Nordisk råds litteraturpris to ganger tidligere. Nå må han se å få prisen.»
Ellen Sofie Lauritzen, Dagsavisen

Flere Tomas Espedal lydbøker