Historie om et ekteskap

Forfatter: Geir Gulliksen
Innleser: Henrik Rafaelsen
Varighet: 04:51:00
Utgitt: 2016-04-19
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242163585

Beskrivelse


«Historie om et ekteskap» er en kjærlighetshistorie av i dag, en fortelling om et moderne samliv.


Den handler om Hun og Han og livet de har sammen. Alt går bra, inntil det plutselig ikke går lenger, hva var det som hendte? Romanen undersøker om det er mulig å forstå hva som skjer når noen slutter å elske hverandre. Om det er mulig å forstå kjærligheten og hva den gjør med oss. En mann forsøker å skjønne hvordan ekteskapet hans kunne gå i stykker, når han og konen elsket hverandre så sterkt og ville hverandre så vel. Han prøver å finne ut hva som gikk galt, ved å granske alle årene de har hatt sammen som om han var henne.


Terningkast 6: «Geir Gulliksen har en egen måte å skrive og å være i offentligheten på: tydelig og forsiktig på samme tid…. Romanene viser oss at han også er en av de dyktigste forfatterne vi har, ingen skriver så varsomt om relasjoner som Geir Gulliksen»
Ida Vågsether, Stavanger Aftenblad


«Historie om et ekteskap viser forfattaren på sitt aller, aller beste … modig og modent stiller han skarpt på det komplekse ansvaret menneske har overfor kvarandre, og like mykje overfor seg sjølv. Nettopp slik evnar han å skildre motsetningar i kjærleikens natur på ein lett stridig, kjærleg og konfronterande måte, slik nesten berre Geir Gulliksen kan.»
Margunn Vikingstad, Morgenbladet


«litterært imponerende… en av høstens beste»
Klassekampen


«Sterkt om kjærlighet, sex og svik … Historie om et ekteskap er, som alle Gulliksens bøker, skrevet med en enormt sterk språkfølelse som gjør romanen like vakker som den er interessant.»
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen


«Lydbokutgaven er for øvrig nydelig innlest av Henrik Rafaelsen – så nydelig at dette er en opplesning jeg kommer til å høre meg gjennom flere ganger! Tematikken – et kjærlighetsforhold som utvikler seg fra den første sterke forelskelsen til skilsmisse – er sterk!»
Omtale fra bokbloggen Rose-Maries litteratur- og filmblogg. Les hele omtalen her!

Flere Geir Gulliksen lydbøker