Glassbarna

Forfatter: Kristina Ohlsson
Innleser: Bodil Vidnes-Kopperud
Oversetter: Elisabeth Bjørnson
Alder: Fra ca 8 år
Varighet: 03:35:16
Utgitt: 2014-03-17
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242160812

Beskrivelse

En skikkelig grøsser for barn rundt 8 år! «Glassbarna» er en prisbelønt og bestselgende barnebok av en av Sveriges beste krimforfattere.

12 år gamle Billie og moren flytter inn i et gammelt hus. De skal fortsette livet etter at faren døde. Men det er noe rart med huset. Alle de gamle møblene deres er der fremdeles, og huset har en uhyggelig stemning. Det blir ikke bedre når taklampen plutselig svinger fram og tilbake, det er avtrykk av en barnehånd i støvet på en bordplate, kakking på soveromsvinduet ved midnatt, ting blir flyttet på, og det dukker opp lapper med advarsler.

Moren til Billie avviser det hele som innbilning, og Billie søker derfor hjelp hos vennene Aladdin og Simona. De tror alle tre at det spøker, og de prøver finne ut hva eller hvem det kan være. Jo mer Billie får vite om husets mørke historie, jo sikrere blir hun på at de må komme seg bort. Så fort som mulig. Før det er for sent …

«Grøssende god lydbok! En virkelig god og spennende historie, full av mystikk og uhygge. Bodil Vidnes-Kopperuds stemme gir lydboken liv og gjør mystikken og uhyggen levende for lytteren.»
Linn Helland Steier, Norli Hvaltorget i Sandefjord

Hør alle lydbøkene i den spennende serien:

  • Glassbarna
  • Sølvgutten
  • Steinengler