Flaskepost fra P

Forfatter: Jussi Adler-Olsen
Innleser: Helge Winther-Larsen
Oversetter: Erik Johannes Krogstad
Varighet: 17:34:43
Utgitt: 2011-01-25
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242142313

Beskrivelse

Nok en spennende thriller fra Jussi Adler-Olsen

Når etterforsker Carl Mørck får overlevert en gammel flaskepost, tror han nødskriket den inneholder er resultatet av guttestreker. Men etter hvert som han og assistenten Assad får tydet stadig mer av brevet, går det opp for dem at to gutter ble bortført en gang på 90-tallet. Flaskeposten viser seg å være det eneste livstegnet fra dem. Men hvem er disse guttene? Hvorfor har ikke foreldrene meldt dem savnet? Og hva har skjedd med dem?
Carl og Assad trekkes lengre og lengre inn i en beregnende og følelseskald kidnappers nett. Selv om det er gått mange år, er kidnapperen fortsatt aktiv. Marerittet tar ikke slutt.

Avdeling Q-serien er blitt rost opp i skyene av anmeldere og lesere i så vel Danmark som i utlandet, og den danske forfatteren Jussi Adler-Olsen opplever en eventyrlig popularitet etterhvert som stadig flere lesere oppdager serien. Bøkene er solgt til utgivelse i 21 land. «Flaskepost fra P» er den tredje boka i denne prisbelønte serien.

«»Flaskepost fra P» anbefales på det varmeste – eller kaldeste. Den er blitt en kriminalroman man etter endt lesning tenker at knapt kunne vært skrevet bedre, uansett hvem man hadde gitt den til. Og det er sannelig ikke ofte man tenker.»
Torbjørn L. Ekelund, Dagbladet

Hør alle de spennende lydbøkene om Avdeling Q:
– Kvinnen i buret
– Fasandreperne
– Flaskepost fra P
– Journal 64
– Marco-effekten
– Den grenseløse