En sjøens helt. Blodige strender

Forfatter: Jon Michelet
Innleser: Erich Kruse Nielsen
Varighet: 23:17:00
Utgitt: 2015-10-15
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242162595

Beskrivelse

«Blodige strender» er den fjerde lydboken i serien om Halvor Skramstad, alle lest av Erich Kruse Nielsen.

Krigen til sjøs er et stadig mer dramatisk og blodig bakteppe for skildringene av Halvors tjeneste som matros, og av uhyggelige møter med svartelister, domstoler og elendige fengselsforhold. Blodige strender følger Halvor fram til D-dagen i juni 1944, i hans kamp for de allierte, for egen verdighet og for å vinne tilbake sin elskede Muriels kjærlighet.

Med romaneposet «En sjøens helt» er Jon Michelet i ferd med å gi krigsseilerne et minnesmerke som vil leve i generasjoner fremover. «En sjøens helt», bind 1-3, «Skogsmatrosen», «Skytteren» og «Gullgutten», har tronet øverst på bestselgerlistene og er utgitt med et samlet opplag på over 300 000.

Terningkast 6: «I denne romanen, som fyller 700 sider, overgår forfattaren seg sjølv (…) Michelet har undersøkt arkiv, tala med ei mengd krigsseglarar, og nøler ikkje med å hamre nådelaust og presist på både enkeltpersonar og institusjonar som misbruker makta dei har (…) Eg kom til slutten og den tanken som sat lengst og sterkast i hovudet var; det skulle ha vore meir! Betre skussmål er det vel nesten umuleg å gje ei bok.»
Bjarne Tveiten, Fædrelandsvennen

Hør alle lydbøkene i Jon Michelets serie om En sjøens helt:
– En sjøens helt. Skogsmatrosen
– En sjøens helt. Skytteren
– En sjøens helt. Gullgutten
– En sjøens helt. Blodige strender
– En sjøens helt. Brennende skip