En kule

Forfatter: Tom Kristensen
Innleser: Christoffer Staib
Varighet: 12:16:07
Utgitt: 2009-10-27
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242141002

Beskrivelse

Gled deg til sitrende spenning i Tom Kristensens finansthriller!

Mads Hammer, 28 år, blir ansatt i det mellomstore aksjemeglerselskapet Finanspartner i Oslo etter å ha mistet jobben i Stockholm Securities. Mads er innstilt på å lykkes i den nye jobben, men finner raskt ut at ikke alt er som det skal hos Finanspartner. Forgjengerne har blitt borte på mystisk vis. Mads trekkes inn i en aksjesvindel med et entreprenørselskap i en «pump and dump»-operasjon hvor alle midler er tillatt. Drømmen om suksess og store bonuser utvikler seg til et mareritt av forfølgelser og drap.

«En kule» er Tom Kristensens debutbok og en av de første norske thrillerne fra aksje- og finansmiljø. Tom Kristensen er selv utdannet siviløkonom og ingeniør og har erfaring fra bank, industriselskaper i Norge og utlandet og som rådgiver innenfor internasjonal finansiering.

«Tom Kristensen har skrevet en utrolig historie som griper tak i deg fra første side – og som holder hele veien til det forrykende oppgjøret i Florida. Dette er en førsterangs thriller, og fra en debutants hånd er det ikke mindre enn oppsiktsvekkende.»
Kurt Hansen, Dagbladet