En hjelpende hånd

Forfatter: Trude Teige
Innleser: Nina Woxholtt
Varighet: 07:48:01
Utgitt: 2010-10-20
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242141842

Beskrivelse


I «En hjelpende hånd» møter vi igjen TV-journalisten Kajsa Coren fra «Noen vet». Hun lager dokumentarfilm om sin mor som har flyttet til et sykehjem i Asker. Etter hvert får Kajsa imidlertid en sterk fornemmelse av at noe er galt.

En gammel dame forteller Kajsa at noen «kvitter seg med» pasienter. Like etterpå dør hun, og en sykepleier som har undersøkt kvinnens påstander, forsvinner. Så blir Kajsa involvert i en annen kriminalsak: En ti år gammel gutt, som har vært på fotballtrening, blir meldt savnet. Når Kajsa begynner å forstå sammenhengen mellom de mange uventede dødsfallene på sykehjemmet og de to forsvinningene, står det om livet – ikke bare for Kajsa.


«Og la det straks være sagt at forfatteren ikke bare følger opp debuten på en fortrinnelig måte. Hun tar faktisk et drygt skritt videre med en bok som ikke bare orkestreres til en ulidelig spennende sluttsekvens, men hun overrasker leseren, og det er bare de beste krimsnekrerne forunt. Jo, det er helt OK å bli rundlurt på slikt elegant vis.»
Terje Stemland, Aftenposten


Hør alle de spennende lydbøkene i Kajsa Coren-serien:
Noen vet
En hjelpende hånd
Svik
Jenta som sluttet å snakke
Pasienten