Blade 5 + 6. Slå tilbake + Kutte bånd

Forfatter: Tim Bowler
Innleser: Axel Aubert
Oversetter: Jørn Roeim
Alder: Fra ca 12 år
Varighet: 06:44:15
Utgitt: 2012-06-12
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242144164

Beskrivelse

Blade 5 + 6 – Bok fem og seks i den internasjonalt bestselgende ungdomsserien Blade! Du får to bøker på én lydbok!

Blade 5 – Slå tilbake:
Blade er tilbake i byen han kaller Udyret. Byen han flyktet fra som elleveåring; byen han hater og frykter mer enn noe annet. Men det er ingen vei utenom. Det er hit fiendene hans har tatt Jaz, og de vet at han vil komme og redde henne. De behøver bare å lene seg tilbake og vente. Og Blade vet at han bare har én eneste sjanse til å lykkes.

Blade 6 – Kutte bånd:
Blade er presset. Mary er døende, Jaz er forsvunnet og minnene om Becky hjemsøker ham på nytt. Farer lurer overalt, og som om ikke det var nok, er hans største fiende fra fortiden tilbake. Men alt er ikke tapt. Blade har mot, viljestyrke og en skarp hjerne, og han har et gissel. En som virkelig gir ham noe å forhandle med. Blade er ikke ferdig. Han er klar til å slå igjen.

Blade-serien handler om den unge gategutten Blade som er jaget, og som gjemmer seg for politiet og for andre. Bøkene er actionfylte pageturnere, men serien er også en historie om empati, frykt og valget mellom godt og ondt. Forfatter Tim Bowler er en av Englands mest anerkjente ungdomsbokforfattere.

Hør alle ungdomslydbøkene i den spennende Blade-serien:
Blade 1 og 2: Spille død + Nære på
Blade 3 og 4: På flukt + Blind frykt
Blade 5 og 6: Slå tilbake + Knytte bånd