Blade 3 + 4. På flukt + Blind frykt

Forfatter: Tim Bowler
Innleser: Axel Aubert
Oversetter: Jørn Roeim
Alder: Fra ca 12 år
Varighet: 05:59:40
Utgitt: 2012-02-29
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242143754

Beskrivelse

Blade 3 + 4 – Bok nummer tre og fire i den internasjonalt bestselgende ungdomsserien Blade! Du får to bøker samlet på én lydbok!

Blade 3 – På flukt:
Blade har sett døden i øynene. Han er skadet, utsatt og sårbar. Fiendene hans har funnet ham, og han vet at de ikke kommer til å vise ham nåde. Hvis han ikke kommer seg unna er han død. Men han er svak. Og han vet ikke hva som skremmer ham mest – oppgjøret med dem som er ute etter ham, eller oppgjøret med sin egen fortid.

Blade 4 – Blind frykt:
Blade er redd, han er fremdeles hardt skadet, og har klart å flykte fra en gjeng fiender bare for å bli fanget av en annen. Men hvem er disse folka? og hva vil de? Drepe ham? Eller har de andre planer? Tanken på Jaz fortsetter å plage ham. Mary synes han skal overgi seg, men det er for sent nå. Da en ny fare nærmer seg, svikter motet til å drepe enda en gang – og Blade må flykte. Igjen.

Blade-serien handler om den unge gategutten Blade som er jaget, og som gjemmer seg for politiet og for andre. Bøkene er actionfylte pageturnere, men serien er også en historie om empati, frykt og valget mellom godt og ondt. Forfatter Tim Bowler er en av Englands mest anerkjente ungdomsbokforfattere.

Hør alle ungdomslydbøkene i den spennende Blade-serien:
– Blade 1 og 2: Spille død + Nære på
– Blade 3 og 4: På flukt + Blind frykt
– Blade 5 og 6: Slå tilbake + Knytte bånd