Barna som forsvant

Innleser: Ivar Nergaard
Alder: Fra ca 8 år
Varighet: 06:01:18
Utgitt: 2014-05-27
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242161208

Beskrivelse

Nominert til Arks barnebokpris 2013. «Barna som forsvant» er en morsom, spennende og sprø fortelling som egentlig ingen kan kjenne seg igjen i. (Så sant ikke faren din er en tidligere taxisjåfør som blir statsminister.)

Dette er ikke historien om Teddy Fahr, taxisjåføren med historiens lengste hentesveis som bestemmer seg for å bli Norges nye statsminister fordi han synes det er for lite potetgull og for mye luft i potetgullposen. Det er historien om sønnen hans, Finn. Og om barna som forsvinner. En morsom, spennende og sprø fortelling.

Finn Fahr vil egentlig at ting skal være som de er, men får livet snudd på hodet idet faren plutselig blir statsminister. Og når Finn endelig har flyttet inn i statsministerboligen, begynt på ny skole og fått seg både en ny bror med talefeil (Kimmelim, en gave fra diktatoren i Nord-Boresia) og en ny venn (Sunniva, med klassens hardeste kanonballkast) – så begynner mystiske og ubehagelige ting å skje.

«Barna som forsvant» er en morsom barnelydbok for barn fra ca åtte år og oppover.

«’Barna som forsvant’ er et skikkelig eventyr av en bok. Den er fryktelig morsom, den er spennende uten å være ordentlig skummel – selv om den inneholder alt fra skikkelig slemme skurker med uvisse hensikter til roboter og kidnappinger, og den er velskrevet samtidig som den er lettlest.»
Linn Strømsborg, bokmerker.org

Flere Lars Joachim Grimstad lydbøker