Bare et barn

Forfatter: Hanne Kristin Rohde
Innleser: Ingrid Vollan
Varighet: 08:11:00
Utgitt: 2015-01-19
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242161772

Beskrivelse


Hanne Kristin Rohdes oppfølger til suksessromanen «Mørke hjerter» begynner dramatisk når en journalist og en politiadvokat drepes på en pressekonferanse på politihuset i Oslo.


Politiet finner likene av to guttebarn ved Frysja i Oslo, og sammen med sine kolleger i Oslopolitiet begynner Wilma Lind å nøste i det som åpenbart er en drapssak. Denne gangen får Wilma mer enn én krevende etterforskning å tenke på: Hun satt nemlig ved siden av den drepte politiadvokaten da han ble skutt under pressebriefen. De to sakene tilfører Wilma en kunnskap om Norge som overrasker og sjokkerer henne, og hun må se etter løsninger og motiv også der det er upopulært å lete. Hun erfarer raskt at ikke alle overordnede lar seg begeistre.


«Bare et barn» retter blikket mot de mange barna som stadig forsvinner fra norske asylmottak, mange som ofre for menneskehandel, uten at norske myndigheter gjør tilstrekkelig for å avdekke fakta.


Terningkast 5: «Denne romanen er en regelrett pageturner.»
Fædrelandsvennen


«Det er ikke lett å skrive bok to i en serie, men jeg syns Hanne Kristin Rohde har klart det bra. Dette er en spennende, tankevekkende og realistisk krim. Ingrid Vollan leser perfekt. Hun har en klar og tydelig stemme, perfekt uttale og et behagelig tempo gjennom hele lydboken. Veldig bra!»
Linn Helland Steier, Norli Hvaltorget, Sandefjord


«… hever seg godt over gjennomsnittet i norsk krim i dag. /…/ Erfaringene hennes får oss til å tro på politiarbeidet, selv når de kommer litt for lett på sporet./…/ Rohde skal ha plusspoeng for en overraskende vri på den endelige opprullingen.»
Geir Rakvaag, Dagsavisen


«Krimgåtene er godt bygd opp, spenningskurven er tydelig og saken nøstes opp slik dyktige etterforskere og krimhelter skal gjøre! Dialogene og beskrivelsene av møter mellom etterforskerne og de øvrige impliserte er veldig gode- jeg trur virkelig på det Rohde forteller!»
Omtale fra bokbloggen Bøker og bokhyller. Les hele omtalen her!


Hør alle lydbøkene i den spennende serien:
Mørke hjerter
Bare et barn
Gudmoren

Flere Hanne Kristin Rohde lydbøker