Alvin Pang. På rømmen + Hva foreldre gjør når du sover

Forfatter: Endre Lund Eriksen
Innleser: Ketil Høegh
Alder: Fra ca 4 år
Varighet: 00:39:31
Utgitt: 2013-09-03
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242144539

Beskrivelse


Alvin Pang bor sammen med mamma, lillesøster Elvira og stefaren Freddy i en nedlagt brannstasjon. Han har store planer og drømmer, men det går ikke alltid helt som han har tenkt. Mens han selv er skikkelig og litt veslevoksen, er lillesøsteren uredd og rett på – og med et stort smil om munnen. Akkurat det blir noen ganger litt for mye for Alvin.


«Alvin Pang på rømmen»:
Det er planleggingsdag i barnehagen, og Alvin Pang tror han kan gjøre akkurat som han vil siden han skal være alene hjemme med Elvira og Freddy. Men Freddy vet å sette grenser, og Alvin blir sur. Da er det like greit å rømme. Og kidnappe Elvira. Men det spørs om det siste var noen særlig god idé.


«Hva foreldre gjør når du sover»:
Alvin lurer på hva foreldre gjør når barna sover. Har de putekrig i senga, spiller de playstation, drikker rødbrus og spiser godteri? Alvin bestemmer seg for å finne ut om noe av dette stemmer. Han holder seg våken om kvelden og bare later som om han har sovnet. Han sniktitter på dem, men de ser bare på tv. Alvin legger seg igjen, men våkner av skritt. Nå begynner det. Nå skal de gjøre det foreldre gjør når barna sover.


På denne lydboka får du to bøker i ett om Alvin Pang.


Lydboka passer for barn rundt 4 år.


Hør alle lydbøkene om Alvin Pang:
Alvin Pang og en søster for mye + Alvin Pang og verdens beste bursdag
Alvin Pang på rømmen + Hva foreldre gjør når du sover