Å elske og bli elsket

Innleser: Bjørk Matheasdatter
Varighet: 06:44:01
Utgitt: 2017-09-21
Språk: Bokmål
ISBN: 9788242166180

Beskrivelse

Boken som både utfordrer og inspirerer. En gave til alle som ønsker å ta vare på kjærligheten.

Å elske og bli elsket. Det er det vi ønsker. Men hva er det som gjør at de gode følelsene stadig skapes mellom oss? Denne boken gir deg innsikt i kjærligheten og hva den betyr i våre liv.

Du får grep til å bryte negative mønstre og inspirasjon til å dyrke det positive i forholdet. I et fengende og forståelig språk, gjennom ord som taler både til hjerte og hode belyser Bjørk Matheasdatter temaer de fleste kan kjenne seg igjen i: som kommunikasjon og konflikt, tid og tilstedeværelse, kjærtegn og begjær, forandring og forsoning.

Boken er vakkert illustrert av Lisa Aisato, og forfatteren har også håndplukket våre flotteste kjærlighetsdikt. «Å elske og bli elsket» er en hyllest til kjærligheten og en gave til alle som ønsker å ta vare på den.

Bjørk Matheasdatter er parterapeut og relasjonspedagog med praksis i Oslo. Hun er også en etterspurt foredragsholder, har vært tilknyttet Modum Bad i en årrekke og er fast spaltist i Dagbladet Magasinet.

«Boken er blitt en godtepose til alle som er opptatt av kjærlighet, og den hever seg mot himmelen på grunn av Lisa Aisatos fantastiske illustrasjoner.»
Sissel Gran, psykolog

««Å elske og bli elsket» er en bok det er verd å lese fordi Bjørk Matheasdatter klarer det nesten umulige. Hun gir liv til teoriene på unik og god måte.»
Per Arne Lidbom, psykolog

«Omsider fikk jeg denne vidunderlige bok i hånden og det føltes godt. Har tatt den med til vårt paradis (hytta), som brukes flittig. Det blir båret mye ved til bålet her. Måtte boken bli en bestselger som leses av alle par fra perm til perm. Lenge leve kjærligheten!»
Bente Elin Lund, rådgiver barne-, ungdoms- og familieetat

Flere Bjørk Matheasdatter lydbøker